Forretter

Forretter

Minimum 10 courverter - Dampet laks med æg, rejer og dressing - Tunmousse med æg, rejer og dilddressing - Rejecocktail Røget laks med æggestand, flødestuvet spinat og grønne asparges - Kyllingebryst med bacon i tern, ananas og karrydressing - 2 store tarteletter med høns i arparges - Tærte med salat   45 kr. pr. couvert   Alle vores forretter serveres med flutes og smør.  ...

Læs Mere

Hovedretter

Hovedretter

Minimum 10 courverter   Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær, æble med gelé, bønner, hvide kartofler og vildtsauce 115 kr. pr. courvert   Flæskesteg med svær, rødkål, gammeldags hvidkål, brune kartofler, hvide kartofler, brun sauce og asier 95 kr. pr. courvert   Oksefilet med prinsessebønner, gulerødder, babymajs, ovnbagte champignons, perleløg, cherrytomater, smørstegte kartofler og rødvinssauce 165 kr. pr. courvert   Oksemørbrad med grøntsagsterrine, champignon,...

Læs Mere

Desserter

Desserter

Minimum 10 courverter - Brownies med frisk frugt og rørt is - Hjemmelavet islagkage med daim, lakrids, jordbær, appelsinchokolade eller chilichokolade - Citronfromage med flødeskum og pynt - Marengslagkage med flødeskum og abrikos - Laila’s dessert: marengsbund med vaniljeis, frisk frugt, karamel og flødeskum   – Chokolademousse   – Nøddekurv med frugtsalat og rørt is 35 kr. pr. courvert      ...

Læs Mere