Dagens Ret

Dagens Ret

Alle dagens ret koster 55,- Alle hverdage fra kl. 11:00 Der er også mulighed for at tage med hjem. Uge: 51-03-06-09-12-15-18-21-24-27-30-33-36-39-42-45-48 Mandag: Glaseret skinke m / kartofler, aspargessovs og grøntsager Tirsdag: Forloren hare m / kartofler, brun sovs og rødkål Onsdag: Stegt flæsk m / kartofler, persillesovs og rødbeder Torsdag: Dansk bøf m / bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder Fredag: Kalvesteg stegt som vildt m / braserede kartofler, brun sovs & ærter Uge:...

Read More

Sæsonmenuer

Sæsonmenuer

Grillfest – Student – Fødselsdag – Bare Fest? Kvicklys slagter og delikatesse gør det nemt for dig! Grill Menu 1 (min. 8 kuverter) Kød: 1 stk. hjemmelavet grillpølse (min 100 gr.) 1 stk. marineret kalkunschnitzel (min 120 gr.) 1 stk marineret nakkekotelet (min. 120 gr.) Vælg 2 slags tilbehør: Hjemmelavet kartoffelsalat Brocollisalat Pastasalat Frisk blandet salat + dressing Flødekartofler Friske flutes fra bageren & kryddersmør. 89 kr. pr. kuvert Grill Menu 2 (Min. 8 kuverter) Kød: 1 stk....

Read More

Cavery Bord

Cavery Bord

Kød: Gyrosmarineret svinemørbrad eller oksefilet Glaseret skinke Rosastegt oksefilet Lammekølle med hvidløg Kyllingefilet med valnøddesauce Kalkungyros Fyldt svinemørbrad med bacon Græsk farsbrød Hot wings Frikadeller Kyllingebryst med ost og bacon     Kartofler: Flødekartofler med porrer eller soltørrede tomat & revet ost Små stegte krydderkartofler Bagte kartofler med kryddersmør Timianstegte kartofler Råstegte kartofler med soltørrede tomater, hvidløg og rødløg Kartoffelbåde Kartoffelsalat  ...

Read More

Festmenu 2

Festmenu 2

Forret: Tarteletter i asparges   Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær, æbler med gelé, bønner, hvide kartofler og vildtsauce   Dessert: Citronfromage   195 kr. pr. courvert

Read More

Festmenu 1

Festmenu 1

Forret: Lakseroulade   Hovedret: Oksemørbrad med pebersauce, svamperagout, pommes risolles og 2 slags grøntsager   Dessert: Nøddekurv med frisk frugt og rørt is   245 kr. pr. courvert

Read More