Hovedretter

Minimum 10 courverter

 

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær, æble med gelé, bønner, hvide kartofler og vildtsauce

115 kr. pr. courvert

 

Flæskesteg med svær, rødkål, gammeldags hvidkål, brune kartofler, hvide kartofler, brun sauce og asier

95 kr. pr. courvert

 

Oksefilet med prinsessebønner, gulerødder, babymajs, ovnbagte champignons, perleløg, cherrytomater, smørstegte kartofler og rødvinssauce

165 kr. pr. courvert

Oksemørbrad1

Lækker oksemørbrad

 

Oksemørbrad med grøntsagsterrine, champignon, cherrytomat, perleløg, råstegte kartofler med soltørrede tomater og
rødløg

195 kr. pr. courvert

 

Kryddermarineret svinekam med blomkål, karotter, bønner, flødekartofler og pikantsauce

95 kr. pr. courvert

 

Fyldt kalkunbryst med bacon, broccoliterrine, timianristede kartofler og tomatsauce

95 kr. pr. courvert

 

Tærtebord med salat

75 kr. pr. courvert

 

Mar.svinekam Oksefilet2