Dagens Ret

Alle dagens ret koster 55,-

Alle hverdage fra kl. 11:00

Der er også mulighed for at tage med hjem.

 

 

 

 

 

Uge: 49-52-02-05-08-11-14-17-20-23-26-29-32-35-38-41-44-47

Oksemørbrad2Mandag: Fiskefilet
M/ Persillesauce, kartofler, remoulade, citron & blandet salat

Tirsdag: Kødsovs
M/ kartoffelmos & agurkesalat

Onsdag: Medister
M/ stuvet hvidkål, kartofler & rødbeder

Torsdag: Boller i karry
M/ Ris, ananas & salat

Fredag: Schnitzel
M/ Braserede kartofler, brun sovs & ærter

 

Uge: 50-53-03-06-09-12-15-18-21-24-27-30-33-36-39-42-45-48

Mandag: Glaseret skinke
M/ Kartofler, aspargessovs & grøntsager

Tirsdag: Forloren Hare
M/ Kartofler, brun sovs & rødkål
tartel3

Onsdag: Stegt flæsk
M/ Kartofler, persillesovs & rødbeder

Torsdag: Dansk bøf
M/ bløde løg, brun sovs, kartofler & rødmeder

Fredag: Kalvesteg stegt som vildt
M/ Kartofler, brun sovs & waldorfsalat

 

Uge: 51-01-04-07-10-13-16-19-22-25-28-31-34-37-40-43-46

Mandag: Tarteletter
M/ Høns i asparges & salat
frikadeller
Tirsdag: Frikadeller
M/ Stuvede bønner, kartofler & rødbeder

Onsdag: Gullasch
M/ Kartoffelmos & agurkesalat

Torsdag: Karbonader
M/ Kartofler, stuvede ærter/gulerødder

Fredag: Flæskesteg
M/ Brun sovs, kartofler & rødkål