Dagens Ret

Alle dagens ret koster 55,-

Alle hverdage fra kl. 11:00

Der er også mulighed for at tage med hjem.

Uge: 51-03-06-09-12-15-18-21-24-27-30-33-36-39-42-45-48

Oksemørbrad2Mandag: Glaseret skinke
m / kartofler, aspargessovs og grøntsager

Tirsdag: Forloren hare
m / kartofler, brun sovs og rødkål

Onsdag: Stegt flæsk
m / kartofler, persillesovs og rødbeder

Torsdag: Dansk bøf
m / bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder

Fredag: Kalvesteg stegt som vildt
m / braserede kartofler, brun sovs & ærter

Uge: 50-52-02-05-08-11-14-17-20-23-26-29-32-35-38-41-44-49

Mandag: Frikadeller eller pølser
m / hjemmelavet kartoffelsalat og agurkesalat

Tirsdag: Kylling i valnøddesovs
m / ris og salat
frikadeller

Onsdag: Medister
m / brun sovs, kartofler og rødkål

Torsdag: Karbonader
m / kartofler, stuvede ærter/gulerødder og rødbeder

Fredag: Schnitzel
m / brasede kartofler, brun sovs og ærter

Uge: 49-01-04-07-10-13-16-19-22-25-28-31-34-37-40-43-46

Mandag: Gyros
m / flødekartofler og salat
gyros
Tirsdag: Frikadeller
m / stuvede bønner, kartofler & rødbeder

Onsdag: Gullasch
m / kartoffelmos & agurkesalat

Torsdag: Koteletter i fad
m / krydderstegte kartofler og salat

Fredag: Flæskesteg
m / brun sovs, kartofler & rødkål